یادگیری زبان انگلیسی با تماشای فیلم
اگر احتیاج به یادگیری زبان انگلیسی دارید اما از مطالعهی کتاب و روشهای قدیمی خسته شدهاید یا اگر کلاسهای آموزشی را برای روان شدن در مکالمه کافی نمیدانید، در این مقاله با ما همراه باشید. یکی از راههای مؤثر و مفرح برای تقویت مکالمه زبان انگلیسی، تماشای فیلم است که هم سرگرمی به حساب میآید و هم روش خوبی برای تقویت مهارتهای مختلف زبانی میباشد. البته این شیوه نیز مانند بسیاری از روشهای دیگر، دارای کمبودهایی است که با رعایت توصیه های پیشنهادی ما میتوانید آنها را به حداقل برسانید.
آیا یادگیری زبان انگلیسی از طریق تماشای فیلم برای من مناسب است؟
حقیقت این است که یادگیری یک زبان دیگر، کار دشواری است؛ به خصوص که از لحاظ فرهنگی نیز تفاوتهای بسیاری میان کشورهای مختلف وجود دارد. به همین دلیل ممکن است بسیاری از حرفها و کارهای بازیگران را متوجه نشوید. از طرفی بیشتر مردم برای وقت گذراندن و خوش گذراندن فیلم میبینند و هدف نهایی بیشتر فیلمها نیز سرگرمی مخاطبان است. بنابراین ممکن است برایتان سؤال پیش بیاید که میان این میزان هیجان و تفریح، چگونه میشود نکتهای هم یاد گرفت؟ ما به این 3 دلیل، باور داریم که چنین چیزی قابل انجام است:
انگلیسی واقعی را یاد می گیرید
معمولاً مطالبی که در کتابهای درسی یا کلاسهای زبان میآموزید، تفاوت بسیاری دارد با آن چیزی که در دنیای واقعی اتفاق میافتد. برای مثال خیلی کم پیش میآید که یک انگلیسیزبان برای گفتن زمان از جملهی “it’s a quarter to seven” استفاده کند. در عوض، چیزی که در فیلمها میشنوید بسیار طبیعیتر است و اگر با کسی صحبت کنید که زبان انگلیسی زبان مادریاش است، تا حد زیادی از جملات مشابه آن فیلم استفاده خواهد کرد. این موضوع به شما کمک میکند تا مکالمهتان حالتی طبیعی پیدا کند.
کلمات را در قالب متن می آموزید
یکی از بهترین ویژگیهای یادگیری زبان انگلیسی با فیلم این است که کلمات را در قالب جملات میآموزید. اگر کلمات را طبق روشهای سنتی از روی لیست حفظ کنید، صرفاً معنی آنها را یاد میگیرید اما این شیوه، ایدهای راجع به نحوهی صحیح کاربرد آن در جمله به شما نمیدهد؛ مخصوصاً زمانی که یک کلمه، چندین معنی دارد و نمیدانید باید کدام را انتخاب کنید. به همین دلیل بعد از تماشای حدود 10 فیلم جنایی و بدون خواندن حتی یک کتاب، کلمات مرتبط با موضوع جرم و جنایت که بارها در این فیلمها تکرار شده، کمکم ملکهی ذهنتان میشود.
همچنین می توانید در دوره تدوین استراتژی محتوا شرکت بفرمایید.
با گفتار صحیح کلمات آشنا می شوید
دانستن معنی کلمات برای برقراری ارتباط امری ضروری به حساب میآید؛ اما مهمتر از آن این است که درک مناسبی از نحوهی گفتن آنها نیز داشته باشید. در واقع انگلیسیزبانان معتقدند که معمولاً فقط 30% از آن چیزی که به زبان میآورند، در کلماتشان نهفته است. پس تکلیف 70% باقیمانده چه میشود؟ این درصد به چگونگی بیان این کلمات برمیگردد. برای مثال تُن صدا، اخم، لبخند و سایر حالتهای چهرهی شما بیشترین تأثیر را در انتقال پیام به مخاطبتان دارند. بنابراین هنگام تماشای فیلم میتوانید علاوه بر یادگیری زبان انگلیسی و معنی لغات، به نحوهی ادای کلمات نیز دقت کنید. مثال زیر را در نظر بگیرید:
فرض کنید میخواهید به شخصی بگویید که حرف او را باور دارید. در این صورت میتوانید از جمله "I believe you" استفاده کنید. اما اگر تأکیدتان بر روی آن فرد باشد و بخواهید بگویید که فقط حرفهای او را باور میکنید و نه شخص دیگری، باید تأکید را بر روی کلمهی «تو» بگذارید. اگر این موضوع را در کتاب بخوانید، احتمالاً تفاوت آن را به این شکل با حالت معمولی جمله بیان میکند: “I believe YOU”. اما ممکن است این جمله با حالت تعجبی بیان شود که صرفاً با خواندن آن به نتیجه نمیرسید و تماشای قیلم، این نقص را ندارد.
منبع: fluentu.com
نظرات ارزشمند شما