۰۲۱-۶۶۱۶۶۳۲۹

7 توصیه برای تبدیل شدن به یک انیماتور حرفه ای


یک انیماتور حرفه ای نیاز دارد که رضایت کارگردان و تولیدکننده را به طور همزمان جلب کند. به همین دلیل باید بتواند کاری با کیفیت بالا را در زمان کم ارائه دهد.






آموزش
  • 5 دقیقه
  • 4291نفر

7 توصیه برای تبدیل شدن به یک انیماتور حرفه ای

یک انیماتور حرفه ای نیاز دارد که رضایت کارگردان و تولیدکننده را به طور همزمان جلب کند. به همین دلیل باید به سطحی برسد که بتواند کاری با کیفیت بالا را در زمان کم ارائه دهد. برای موفق شدن در صنعت انیمیشن لازم است هم کیفیت و هم سرعت کار خود را بالا ببرید. در این مقاله هفت توصیه برای تبدیل شدن به یک انیماتور حرفه ای ارائه شده است که با به کار بردن آن ها می توانید کار ساخت انیمیشن خود را بهتر، سریع تر و مطمئن تر پیش ببرید.

1. انیماتور حرفه ای زاویه دوربین را انتخاب و آن را قفل می کند

در ابتدای کار یک زاویه دوربین را انتخاب و آن را قفل کنید تا تغییر نکند. برای بسیاری از انیماتورها صفحه بندی استاندارد شامل سه بخش است: نمای پرسپکتیو در سمت چپ، نمای دوربین در سمت راست و ویرایشگر گراف در پایین. صرف نظر از پروژه های تولید بازی های ویدئویی، بهتر است انیماتورها روی نمای دوربین انیمیشن را بسازند تا وقتشان بیهوده صرف انیمیت کردن چیزهایی نشود که توسط بیننده دیده نمی شود.

2. انیماتور حرفه ای از ابتدا روی حالات چهره کار می کند

هنگامی که روی ژست مدل سه بعدی کار می کنید در مورد این که شخصیت در آن لحظه از انیمیشن چه احساسی را باید نشان دهد فکر کنید. آیا شخصیت خوشحال است؟ غمگین یا عصبانی است؟ پس از آن که در این مورد تصمیم گیری کردید نوبت به ساختن ژست های مختلف می رسد. ژست های کلیدی را تا می توانید واضح و گیرا بسازید. حالات چهره ای که به خوبی بیانگر احساس شخصیت است برای تعریف داستان انیمیشن ضروری است.

3. انیماتور حرفه ای همیشه به جهت نگاه شخصیت ها دقت می کند

اگر عنبیه چشم شخصیت ها در موقعیت نادرستی قرار گرفته باشد، جهت نگاه آن ها مبهم می شود. این اشتباه می تواند کیفیت صحنه انیمیشن را پایین آورد و از باورپذیر بودن آن بکاهد. پیش از ارائه صحنه ای که انیمیت کرده اید برای بازبینی، کمی زمان را صرف تصیح جهت نگاه شخصیت ها کنید.

7 توصیه برای تبدیل شدن به یک انیماتور حرفه ای

4. انیماتور حرفه ای سادگی را فدای پیچیدگی نمی کند

یک اشتباه متداول که انیماتورهای تازه کار مرتکب می شوند کار کردن بیش از حد روی حالات چهره و ژست بدن در هر صحنه است. در این صورت صحنه انیمیت شده بیش از حد پیچیده می شود و در ضمن زمان زیادی صرف ساختن آن می شود. تنها حالت چهره اصلی شخصیت که به خوبی به تصویر کشیده شده باشد برای یک انیمیشن حرفه ای کفایت می کند.


بیش تر بخوانید: مهارت های مورد نیاز برای انیماتورها


5. انیماتور حرفه ای همیشه یک خروجی با کیفیت را به کارگردان ارائه می دهد

به یاد داشته باشید که همیشه کار خود را با رزولوشن بالا ارائه دهید حتی اگر تنها با هدف بازبینی باشد. شات هایی که با کیفیت پایین رندر شده باشند، هر چقدر هم انیمیشن آن حرفه ای باشد، تاثیرگذار به نظر نمی رسند. رندرگیری با رزولوشن بالا به کارهای شما حالت حرفه ای تری می دهد و احتمال مورد قبول واقع شدن آن از سوی کارگردان و سایر اعضای تیم بیش تر است.

7 توصیه برای تبدیل شدن به یک انیماتور حرفه ای

6. انیماتور حرفه خود را به جای مخاطب قرار می دهد

پیش از آن که صحنه انیمیت شده خود را به دیگران نشان دهید مدتی را صرف بازبینی آن کنید. همیشه از خود بپرسید آیا این شات برای یک غریبه معنایی خواهد داشت؟ خود را به جای مخاطبان قرار دهید و بررسی کنید که آیا آن ها متوجه جریان انیمیشن می شوند؟ اگر جواب منفی است معنایش این است که باید بیش تر روی انیمیشن خود کار کنید. همچنین بازه سنی مخاطبان خود را در نظر داشته باشید. ساخت انیمیشن برای کودکان متفاوت با مخاطبان نوجوان و بزرگسال است.

7. انیماتور حرفه ای ابتدا طراحی های بندانگشتی رسم می کند

طراحی های بندانگشتی روش سریع و ساده ای برای پیاده کردن ایده ها و برنامه ریزی برای صحنه های انیمیشن است. طراحی در شروع کار به شما کمک می کند خلاق تر شوید. حتی اگر مهارت طراحی بالایی ندارید، ترسیم طرح های خام و کلی به شما کمک می کند دید بهتری نسبت به مراحل مختلف انیمیشن و زمان بندی آن داشته باشید.

تیم تحریریه اسکیلرن

این محتوا توسط تیم تولید محتوای اسکیلرن تولید شده است .امیدواریم که با تلاش خود به بهبود کیفیت وب فارسی کمک کنیم .


درباره اسکیلرن بیشتر بدانید





مطالب زیر را حتما بخوانید






نظرات ارزشمند شما





دیدگاه خود را ثبت کنید

در مورد این مقاله بحث کنید










اولین نظر را شما بذارید

اولین نفری باشید که گفتگو را آغاز میکنید