۰۲۱-۶۶۱۶۶۳۲۹

آموزش فتوشاپ در عکاسی – بخش 7 – لایه posterize در فتوشاپ


با قسمت 7 ام از مجموعه آموزش های فتوشاپ در طراحی همراه شما هستیم. می خواهیم امروز با تکنیک های قوی لایه posterize آشنا بشویم. البته که اضافه کردن لایه ی..






آموزش
  • 5 دقیقه
  • 2336نفر

آموزش فتوشاپ در عکاسی – بخش 7 – لایه posterize در فتوشاپ

 لایه posterize در فتوشاپ

با قسمت 7 ام از مجموعه آموزش های فتوشاپ در عکاسی همراه شما هستیم. می خواهیم امروز با تکنیک های قوی لایه posterize در فتوشاپ آشنا بشویم. البته که اضافه کردن لایه ی adjustment و گزینه ی posterize در فتوشاپ بسیار ساده است ولی کنترل زیادی نیز به ما ارائه نمی دهد در این قسمت می خواهیم راهی برای حل این مسئله عنوان کنیم. همراه ما باشید.

در پنل لایه ها از آیکن لایه adjustment گزینه ی Posterize را انتخاب می کنیم ولی پنل Properties تنها تا 4 مرحله تصویر ما را پوستر می کند و ما بیش از 4 رنگ مختلف در تصویر خود داریم و فتوشاپ با علم به این موضوع برای هر کانال رنگی جدا posterize می کند، پس در واقع 16 رنگ مختلف وجود دارد.

[caption id="attachment_123469177" align="alignnone" width="1366"]لایه posterize در فتوشاپ posterize[/caption]

پس اگر ما لایه ی adjustment black & white را بین لایه پس زمینه و لایه ی posterize خود قرار بدهیم، در واقع به فتوشاپ اعلام می کنیم که تصویر سیاه و سفید ما را Posterize کن در این حالت ما فقط 1 کانال رنگی داریم پس 4 سطح خاکستری وجود دارد.

از پایین منوی لایه ها و adjustment layer ها گزینه ی سیاه و سفید را انتخاب می کنیم و در میان پیش زمینه و posterize قرار می دهیم. از پنلی که پیش روی ما ظاهر می شود روی auto  کلیک می کنیم تا فتوشاپ به طور خودکار رنگ های داخل تصویر را تبدیل کند.

[caption id="attachment_123469178" align="alignnone" width="1366"]لایه posterize در فتوشاپ Black & white[/caption]

حال برای اینکه برخی از رنگ ها را به صورت طبیعی تر داشته باشیم و در واقع آنها را گرادینت کنیم، بر روی لایه posterize در فتوشاپ خود کلیک کرده و سپس به آن gradient map اضافه می کنیم. بر روی مثلثی که ظاهر شده کلیک می کنیم و انواع Preset های مختلفی که برای این لایه موجود است را مشاهده می کنیم. می توانیم با کلیک بر روی gradient خود پنل آن را باز کرده و با توجه به درخواستی که داریم به مجموعه خود رنگ اضافه کنیم و یا نوع دیگری از Gradient ها را انتخاب کنیم.


بیشتر بخوانید: برگزاری دوره ی آموزش فتوشاپ برای عکاسان در دانشگاه صنعتی شریف


برای اینکه اسلایدر شما و درواقع پوستر شما زیبا تر تشکیل شود می توانید با کلیک بر روی اسلایدر gradient 4 رنگ خود از تیره ترین حالت رو به رو شدن شدن به سمت راست تایین کنید. از آنجایی که این موضوع بسته به تصویر می تواند کاملا متفاوت باشد پیشنهاد می کنیم برای تصویر خود اسلایدری سلیقه ای تشکیل بدهید.

[caption id="attachment_123469179" align="alignnone" width="1366"]لایه posterize در فتوشاپ gradient map[/caption]

زمانی که 4 رنگی که خواستیم را اوکی کردیم، می خواهیم روشی دیگر برای تغییر عکس از معمولی به سیاه و سفید و سپس Posterize کردن و در نهایت رنگی کردن آن به شما عزیزان آموزش بدهیم. به همین منظور به منوی adjustment مراجعه کرده و لایه ی curve رادر بالا سر لایه ی black & white اضافه خواهیم کرد.

زمانی که منحنی curve را تغییر می دهیم می بینید که تغییر نمودار می تواند به شدت بر روی رنگ و posterize کردن تاثیر خواهد گذاشت. و رنگ های تصویر را به شدت متفاوت نمایش خواهد داد.

همان طوری که مشاهده کردید روشی که توضیح دادیم روشی بسیار عالی برای درک کانال های رنگی است و روشی بسیار آسان تر برای ایجاد یک افکت پوستری زیبا بر روی تصویر است و از جهتی دیگر کنترل بسیار بیشتری نسبت به سایر ابزار ها به ما می دهد و گویای مطلب است. امیدوارم از آموزش لایه posterize در فتوشاپ نیز استفاده کافی را برده باشید و در راستای پیشرفت مقالات ما را یاری برسانید.

ادامه آموزش فتوشاپ در عکاسی را در مقاله بعدی دنبال کنید!

قسمت قبلی مقاله را هم میتوانید از اینجا بخوانید!

صفحه ما را در اینستاگرام دنبال کنید.

تیم تحریریه اسکیلرن

این محتوا توسط تیم تولید محتوای اسکیلرن تولید شده است .امیدواریم که با تلاش خود به بهبود کیفیت وب فارسی کمک کنیم .


درباره اسکیلرن بیشتر بدانید





مطالب زیر را حتما بخوانید






نظرات ارزشمند شما





دیدگاه خود را ثبت کنید

در مورد این مقاله بحث کنید










اولین نظر را شما بذارید

اولین نفری باشید که گفتگو را آغاز میکنید