برای این که بتوانید بهترین ویژگی های های خود را در رابطه های اجتماعی به نمایش بگذارید، چه این ارتباط با یکی از نزدیکان شما باشد چه یک غریبه، لازم است درون خود باور داشته باشید که در بهترین حالت قرار دارید. در این مقاله 4 توصیه معرفی می کنیم که به شما کمک می کند با دیگران ارتباط اجتماعی قوی برقرار نمایید.
1. تنها به چیزهای مهم اهمیت دهید
از هدر دادن وقت و انرژی خود در برقراری رابطه با کسانی که به اندازه شما به این رابطه اهمیت نمی دهند خودداری کنید. لزوماً نباید از این افراد بدتان بیاید بلکه نباید تلاش کنید افرادی که علاقه چندانی به برقرار کردن ارتباط اجتماعی قوی با شما ندارند یا در حال حاضر به انجام کارهای دیگر بیش تر علاقه مندند را به صحبت کردن وادار کنید.
تمام رابطه های اجتماعی نیازمند توجه و پرورش یافتن هستند، اما اگر این توجه یک طرفه باشد تعادل در این ارتباط بر هم می خورد، این عدم تعادل باعث دور شدن افراد از یکدیگر می شود. پس برای آن که بهترین وجه از شخصیت خود را به نمایش بگذارید و ارتباط اجتماعی قوی برقرار کنید، آرام باشید و وقت و انرژی خود را صرف کسانی کنید که به برقرار کردن ارتباط با شما مشتاق هستند.
2. برای داشتن ارتباط اجتماعی قوی رفتارهای بد را تحمل نکنید
هیچ وقت فراموش نکنید هر رفتار ناخوشایندی که بیش از حد تحمل می کنید را بیش تر به سمت خود دعوت می کنید. اگر از طرف مقابل خود نامهربانی و بی عدالتی می بینید و آن را تحمل می کنید، روز به روز این رفتار بد گسترده تر می شود. در عوض تحمل کردن، برای متوقف کردن رفتاری که شما را آزرده خاطر می کند پیش قدم شوید و اگر این رفتار ادامه پیدا کرد ارتباط خود با آن فرد را قطع نمایید. البته در ارتباط اجتماعی قوی و سالم افراد باید شخصیت اصلی خود را نشان دهند؛ با این حال اگر این رفتارها با ارزش های درونی و باورهای شما در تضاد هستند لازم است اقدامی انجام دهید.
3. تنها به دنبال نتیجه ارتباطات خود نباشید
برای برقراری ارتباط اجتماعی قوی از نتیجه گرایی پرهیز کنید. گاهی آنچنان حواس خود را به نتایجی که از رابطه اجتماعی عایدمان می شود معطوف می کنیم که از کیفیت این تعامل های اجتماعی غافل می شویم. بر این موضوع تمرکز می کنیم که باید چه تصویری از خودمان ارائه دهیم در حالی که در یک ارتباط اجتماعی قوی هر دو طرف نیازمند به توسعه شخصیت خود هستند. نتیجه گرایی اضطراب آور است و شما را محدود می کند در عوض اگر عادت کنید که از حضور در لحظه لذت ببرید، بیش تر لحظه های لذت بخش را برای خود رقم می زنید.
4. در ارتباطات خود به کم راضی نشوید
سعی نکنید تنها برای فرار از تنهایی با افراد دیگر معاشرت کنید. تلاش کنید افراد مناسب را برای برقرار کردن ارتباط اجتماعی قوی پیدا کنید. ترس بر قضاوت ما از افراد تاثیر می گذارد و مانع برداشت درست در رابطه ها می شود. هنگامی که به رابطه ای کمتر از آن چه انتظار دارید راضی می شوید، مانع بهره بردن از آنچه حق شما است می شوید. منظور ار انتظارات لزوما فیلتر کردن افراد بر اساس شغل، درآمد و ویژگی های ظاهری نیست. بلکه منظور آن احساسی که انتظار دارید از رابطه حس کنید است و این که چه باورها و ارزش هایی را برای داشتن یک رابطه واقعی و معنادار ضروری می دانید. وقتی بدانید که از یک رابطه اجتماعی چه می خواهید ارتباط اجتماعی قوی تری را شکل می دهید.
نظرات ارزشمند شما