۰۲۱-۶۶۱۶۶۳۲۹

آموزش افتر افکت – بخش اول – شروع کار با افتر افکت


به علت پیچیده بودن محیط این نرم افزار برای افراد تازه کار، ممکن است شروع کار با افتر افکت سخت به نظر برسد. آموزش افتر افکت مقدماتی را در این مقاله بخوانید.






آموزش
  • 5 دقیقه
  • 2876نفر

آموزش افتر افکت – بخش اول – شروع کار با افتر افکت

نرم افزار افتر افکت ابزاری قدرتمند برای ساخت موشن گرافیک است. با این حال به علت پیچیده بودن محیط این نرم افزار برای افراد تازه کار، ممکن است شروع کار با افتر افکت سخت به نظر برسد. در این مقاله تلاش کرده ایم آموزش افتر افکت را به صورت مقدماتی برای شما ارائه دهیم.

ایجاد یک پروژه جدید هنگام شروع کار با افتر افکت

در نرم افزار افتر افکت پروژه ها به بخش های کوچکتر یعنی کامپوزیشن تقسیم می شوند. یک کامپوزیشن به عبارت ساده گروهی از اشیای گرافیکی است که با هم انیمیت می شوند. می توان بین کامپوزیشن ها ارتباط برقرار کرد به گونه ای که در درون انیمیشن های ساخته شده انیمیشن های دیگری قرار بگیرند. اما این ویژگی را باید پس از آن که به کار با یک کامپوزیشن مسلط شدید امتحان کنید. برای ایجاد یک کامپوزیشن جدید از این مسیر اقدام نمایید: Composition>New Composition

آموزش افتر افکت – بخش اول – شروع کار با افتر افکت

ویژگی های کامپوزیشن جدید نظیر طول، عرض و مدت را در پنجره باز شده تعیین نمایید. همچنین می توانید رنگ پس زمینه را نیز در پنجره باز شده تغییر دهید. حالا ما یک کامپوزیشن داریم ولی در این کامپوزیشن چیزی برای انیمیت کردن وجود ندارد، با استفاده از shape tool در نوار بالایی صفحه و یا با فشردن کلید Q می توانید یک شکل در کامپوزیشن خود رسم کنید. می توانید رنگ و ضخامت دور این شکل را تغییر دهید.

می توانید کامپوزیشن ها را با Import کردن فایل هایی از سایر نرم افزارها نظیر فتوشاپ و ایلاستریتور ایجاد کنید. با این کار می توانید تمام لایه ها را مرتب کنید و هر کدام را جداگانه انیمیت کنید.


بیش تر بخوانید: نرم افزارهای لازم برای ساخت موشن گرافیک


در این مثال از یک طراحی بسیار ساده و مسطح استفاده شده است. می توانید طراحی های بسیار پیچیده تر را در نرم افزار ایلاستریتور بسازید و وارد کامپوزیشن خود نمایید. هدف از ارائه این مثال ساده این است که نشان دهیم حتی ساده ترین اشکال نیز می توانند توهم یک جسم واقعی با مشخصات فیزیکی و حرکت در بعد زمان را القا کنند. در حالی که در حقیقت دو بعدی هستند و مشخصات فیزیکی واقعی ندارند.

آموزش افتر افکت – بخش اول – شروع کار با افتر افکت

ضروریات ساخت انیمیشن در افتر افکت

برای ساخت انیمیشن در نرم افزار افتر افکت لزوماً به پلاگین های قدرتمند نیازی ندارید. گرچه استفاده از آن ها برای ساختن انیمیشن های حرفه ای مفید است، اما اگر تازه کار هستید هنگام شروع کار با افتر افکت لازم است تنها با سه اصطلاح برای ساخت انیمیشن در افتر افکت آشنا باشید: لایه ها، فریم کلیدی و ایزینگ.

  • لایه ها (Layers): در صورتی که از سایر نرم افزارهای ادوبی یا نرم افزارهای مشابه استفاده کرده باشید با این مفهوم آشنا هستید. لایه هایی که در بالای لایه های دیگر قرار دارند، لایه های زیر خود را می پوشانند.
  • فریم کلیدی (Key frames): محور ساخت انیمیشن استفاده از فریم های کلیدی است. با تعیین یک فریم کلیدی در یک لحظه مشخص می کنید که وضعیت جسم در آن لحظه باید چگونه باشد. با تعیین فریم کلیدی بعدی در نقطه دیگر تایم لاین و تغییر مشخصات (Properties) جسم، داده های میان این دو کلید به صورت خودکار پر می شود و در نتیجه مشخصات جسم از کلید اول به کلید دوم منتقل می شود.
  • ایزینگ (Easing): این مورد به شتاب و اندازه حرکت یک جسم و مشخصاتی که در فریم های کلیدی آن تعیین شده است بستگی دارد. با easy ease می توانید کاری کنید که شتاب حرکت جسم افزایش یا کاهش یابد.

در قسمت بعدی مقاله آموزش افتر افکت با نحوه استفاده از این امکانات برای ساخت موشن گرافیک بیش تر آشنا می شویم.

پس از آموزش افتر افکت به صورت مقدماتی می توانید با برخی اصطلاحات کاربردی در نرم افزار افتر افکت آشنا شوید. با خواندن این سری مقالات می توانید با نرم افزار افتر افکت آشناتر شوید.

تیم تحریریه اسکیلرن

این محتوا توسط تیم تولید محتوای اسکیلرن تولید شده است .امیدواریم که با تلاش خود به بهبود کیفیت وب فارسی کمک کنیم .


درباره اسکیلرن بیشتر بدانید





مطالب زیر را حتما بخوانید






نظرات ارزشمند شما





دیدگاه خود را ثبت کنید

در مورد این مقاله بحث کنید










اولین نظر را شما بذارید

اولین نفری باشید که گفتگو را آغاز میکنید