دوره آموزش فتوشاپ
با شرکت در دوره آموزش فتوشاپ (Photoshop course) تبدیل به یک متخصص برای تولید محتوای گرافیکی خواهید شد. این دوره جامع به صورت کامل از مقدماتی تا پیشرفته و هر آنچه برای ورود به بازار کار حوزه گرافیکی باید بدانید را به شما آموزش خواهیم داد.
گرافیک و عکاسی
تا کنون 1056 نفر در این دوره شرکت کرده اند
سیستم آموزشی
یادگیری عمیق و تخصصی
تدریس
اساتید متخصص و خبره
آموزش
پروژه محور و عملی
پشتیبانی
تا بینهایت
مدرک
گواهی نامه دانشگاه شریف
نتیجه
معرفی به بازار کار
ویدیو معرفی دوره
در این ویدیو
- چرا فتوشاپ
- در دوره چی یاد میگیریم
- آینده شغلی شما
- پیش نیاز های دوره فتوشاپ
- حرفه ای شویم
اطلاعات دوره فتوشاپ(photoshop course)
تاریخ شروع دوره فتوشاپ حضوری :10 مهر1403
تاریخ شروع دوره فتوشاپ مجازی:17شهریور
روز های برگزاری حضوری :سه شنبه ها 17تا20
- روز های برگزاری مجازی : شنبه، دوشنبه، چهاشنبه ویدیو آموزشی(به صورت آفلاین)، پنج شنبه ها تحلیل تمرین و پرسش و پاسخ (وبینار)
- ساعت برگزاری مجازی: ساعت 18
- ساعت وبینار: ساعت 15 تا 16 جمعه ها
مدت زمان دوره فتوشاپ :12 ساعت آموزش ویدیویی (19جلسه) + 5 ساعت وبینار یک ساعته (4 جلسه) + حل تمرین معادل 60 ساعت آموزش حضوری
شهریه دوره فتوشاپ مجازی: 2،800،۰۰۰ تومان
ارزیابی : دارد
مدرس : بهنام اتابکی
گواهی : دارد
برای مشاوره قبل از ثبت نام با شماره 02166166329 تماس حاصل فرمایید.( پاسخگویی از روز شنبه تا چهارشنبه ساعت 9 الی 16)
فتوشاپ چیست؟
قبل از هر چیزی باید ابتدا با خود فتوشاپ آشنا بشیم. ببینیم چی هست و به چه درد ما میخوره؟
البته قطعا خیلیا میدون چی هست (اگه میدونی برو تیتر بعدی رو مطالعه کن) ولی ما این بخش را واسه اون دسته از افراد نوشتیم که فقط اسمشو شنیدن و هیچ آشنایی ندارن :)
فتوشاپ یه ابزار گرافیکی جادویی است که اگر بهش تسلط پیدا کنیم، هر آن چیزی که به ذهنمون برسه و یا جایی ببینیم رو به سادگی بتونیم خودمون با با این نرم افزار خلق کنیم. این یعنی یه فرصت عالی برای خلق اثر هنری.
با آموزش و یادگیری فتوشاپ چه چیزایی میتونیم خلق کنیم؟
اگر فتوشاپ رو کامل یعنی از مقدماتی تا پیشرفته یاد بگیریم میتونیم، کارت ویزیت، پوستر، ست اداری، ترکیب تصویر، طراحی لوگو، طراحی صفحات وبسایت، محتواهای شبکه اجتماعی، روتوش عکس، تراکت و خیلی چیزای دیگه طراحی کنیم.
برای یادگیری فتوشاپ چه پیش نیازهای رو لازم داریم؟
باید بگیم هیچی!
البته هیچیِ، هیچی هم که نه، ولی چیز سختی نیست، اکثر ما ها پیش نیاز های اولیه رو داریم.
پیش نیاز اول فتوشاپ
• علاقه! علاقه مهمترین پیش نیاز این نرم افزار است. اگر علاقه داشته باشیم، یادگیری برامون مثل آب خوردن میشه
پیش نیاز دوم فتوشاپ
• کار کردن با کامپوتر! بلد باشیم کامپوتر رو روشن کنیم، کلید های کیبرد رو مثل: Ctrl، Shift ، Alt ، Space ، و چندتای دیگه بشناسیم کافیه :)
دیگه چی از این بهتر، فکر نکنم نرم افزاری وجود داشته باشه که پیشنیازاش انقدر ساده باشه. تازه اگر فتوشاپ رو یاد بگیرید، خود فتوشاپ پیش نیاز خیلی از آموزش های دیگه مثل، عکاسی، تدوین( پریمیر)، موشن گرافیک( افتر افکت) و... است.
از چه سنی میتونیم در دوره فتوشاپ شرکت کنیم؟
باید گفت در اصل سن مهم نیست! تنها چیزی هایی که مهم است، نخست علاقه، دوم نیاز و سوم تسلط نسبی به کار کردن با کامپیوتر پس در نتیجه با هر سن سالی، اگر این شرایط را داشته باشید میتونید در کلاس آموزش فتوشاپ شرکت کنید. اما با توجه مهم بودن نظم کلاس ( هرچه سن پایین تر = شیطنت بیشتر) حداقل سن شرکت در کلاس را 12 سال گذاشتیم و حداکثر هم، روی بی نهایت تنظیم کردیم ( اگر عمر نوح هم دارید بسم الله)
از کجا باید شروع کنیم
از کجا شروع کردن بستگی به شما داره که بخواید چه کاری رو انجام بدین؟ یادگیری فتوشاپ بخش های مختلفی داره که به ترتیب براتون باز می کنیم مسئله رو. یه عده هستند که که میخوان رتوش عکس انجام بدن، که پیشنهاد میشه فتوشاپ ویژه عکاسان رو بگذرونن، که تخصصی برای حوزه عکاسی طراحی شده. یه عده میخوان طراحی پوستر رو فقط یاد بگیرن، که این افراد هم باید دوره طراحی پوستر را انتخاب کنند.
بعضی ها هم که میخوان طراح لوگو بشن، که برای این افراد هم دوره طراحی لوگو وجود داره.
شاید افرادی باشن که بخوان طراحی گرافیک برای شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام رو یاد بگیرن، که این به این افراد هم پیشنهاد میشه دوره طراحی پست شبکه اجتماعی رو ثبت نام کنن.
اما افراد زیادی هستند که میخوان در همه ی این بخش ها سر رشته داشته باشن، که باید در همین دوره شرکت کنند. یک دوره ی آموزشی جامع که فتوشاپ را از مقدماتی تا پیشرفته یاد بگیرن.
سیستم مورد نیاز برای یادگیری و کار کردن با فتوشاپ
برای یادگیری فتوشاپ اولین سوالی که به ذهن همه میرسه اینه که باید لپتاپ داشته باشم یا با کامپوتر دسکتاپ ( یه سری بهش میگن کامپوتر رو میزی، یه سریای دیگه هم میگن کامپوتر خانگی)؟ فرقی نداره که لپتاپ باشه یا دسکتاپ، تنها چیزایی که مهم هست، یکیش قطعات یا همون سخت افزارشِ، دوم راحتی شما ، سوم اینکه هر کدوم رو که دارید، اصلا لزومی نداره که مثلا اگر دسکتاپ دارید، حتما برید یه لپتاپ برای کارکردن با فتوشاپ بخرید.
سیستم مورد نیاز ما چه سخت افزاری باید داشته باشه؟
سخت افزار مورد نیاز برای یادگیری و کار کردن با فتوشاپ شامل 4 قطعه مهم میشه که 2 تاش واجبه و 2 تای دیگش مستحب!
قطعه واجب
شما باید یه لپتاپ و یا دسکتاپ با سی پی یو i3،i5،i7 داشته باشید ( نسلش مهم نیست حتی با نسل 3 و 4 هم کارتون راه میافته، البته الان اخرین ورژن نسل سی پی یو ها نسل 12 هست) و حداقل رم 4 گیگابایت، که اونم میتونه هم ddr3 و ddr4 باشه. البته اینم بگم که اینا حداقل ها بود که میشه باهاش کار کرد، هرچه میزان رم بیشتر باشه، و نسل سی پی یو بالاتر باشه، قطعا عملکرد بیشتری پیش روی ما خواهد بود.
قطعه مستحب
و اما قطعات مستحب یادگیری فتوشاپ! دو قطعه مهم وجود داره که که اگر در کامپوتر ها نباشه، عملا کارکردنشون محال میشه. فضای ذخیره سازی و کارت گرافیک. فضای ذخیره سازی به دو دسته hdd و ssd تقسیم میشه که معمولا روی کامپوتر های قدیمی تر و بعضا بخاطر ارزون شدن در برخی از کامپپوتر های جدید hdd استفاده می کنند.
hdd به واسطه قطعات مکانیکی که درون خود دارد، از سرعت کمتری برخوردار است و قیمت پایین تری را نسبت به ssd ها دارد، ولی در نهایت میشه با این هارد ها هم با فتوشاپ کار کرد. اما ssd از سرعتی بین 10 تا 20 برابر هارد های معمولی برخوردار است ولی قیمت آن بالا تر است. اما در نهایت استفاده از این نوع حافظه مستحب است و هیچ اجباری در استفاده از آن وجود ندارد.
کارت گرافیک
کارت گرافیک وظیفه پردازش گرافیکی را در کامپوتر بر عهده دارد. کامپوتر ها از دو قسمت پردازش گرافیکی برخوردار هستند، قسمت اول در خود سی پی یو قرار گرفته، که کارهای سبک گرافیکی را انجام می دهد و قسمت دوم کارت گرافیک است که به صورت مستقل عمل می کند که می تواند در کاپیوتر نباشد.
اگر قرار است کارهایی مثل طراحی پوستر، طراحی ست اداری، طراحی کارت ویزیت، طراحی گرافیکی شبکه های اجتماعی و از این قبیل کار های 2 بعدی انجام دهید، هیچ نیازی به کارت گرافیک ندارید و بخش گرافیکی سی پی یو به کمک رم، پردازش شما را انجام می دهد. اما اگر قرار است با بخش سه بعدی نرم افزار فتوشاپ کار کنید، داشتن کارت گرافیک از واجبات است.
سرفصل های دوره فتوشاپ
• آشنایی با مبانی رنگ
• آشنایی با فرمت های رایج و نوین تصویری
• بهبود کیفیت عکس
• ویرایش عکس
• رتوش عکس
• ترمیم عکس
• ساخت و استفاده براش، پترن، استایل، اکشن
• طراحی ست اداری
• طراحی پوستر و بروشور
• ساخت تصاویر متحرک
• ویرایش ویدیو در محیط فتوشاپ
• استفاده موثر از منوی فیلتر
• معرفی و استفاده از بخش سه بعدی نرم افزار
• معرفی و استفاده از پلاگین های برتر فتوشاپ
ریز سرفصل های آموزش فتوشاپ
از اونجایی که خیلی جزئی براتون توضیح دادیم و خوندن ریز سرفصل ها از حوصله خیلیا خارج هست، براتون در قالب یه فایل pdf گذاشتیمش، اگر بهش نیاز داشتی، حتما دانلودش کن و سر حوصله ریز سر فصل ها رو مطالعه کن.
برخی از نمونه کار های دانشجویان دوره فتوشاپ
جزئیات دوره آموزش فتوشاپ
محل برگزاری: دانشگاه صنعتی شریف سطح مهارت: مبتدی تا پبشرفته پیشنیاز ها: آشنایی با کامپیوتر و ویندوز
شما پس پایان دوره گواهی معتبر دو زبانه از دانشگاه شریف دریافت میکنین
چقدر میشه با تسلط به فتوشاپ به عنوان یه شغل بهش نگاه کرد؟
آخه این سوال پرسیدن داره؟ یه نگاه به آگهی های استخدام بندازید، می بینید که همه شرکت ها به یه طراح مسلط به فتوشاپ نیازمندن، یه چرخی هم در خیابون، کوچه، پس کوچه، اتوبان ها، مراکز خرید و فروشگاه ها بزنیم حساب کار دستمون می آد که طراحان گرافیک، چه انسان های مهمی هستند! میگی نه الان با هم به یه سفر کوتاه درون شهری میریم ببینیم چه خبره تا درجه اهمیت یک متخصص فتوشاپ و طراح گرافیک دستتون بیاد.
فرض کنید که صبح شده و از خونه می خواید بیرون بزنید، وقتی درب رو باز می کنید، از لابه لای درب منزلتون یک تراکت می افته زمین، " مرکز زیبایی بانو هستی با 1 قرن تجربه" " مرکز دندان پزشکی امین و شرکا با اقساط 100 ماهه" و صد مدل تراکت دیگه. اینارو کی طراحی کرده؟ بله یک متخصص فتوشاپ. وارد خیابان می شید و اولین چیزی که می بینید تابلوی یه شرینی فروشی بزرگ هست که هر روز کامتون رو با اون شرین میکنید، تابلوشو کی طراحی کرده؟ تازه جعبه شیرینی داخل مغازه شیری فروشیم هست که باز اونم یه طراح طراحی کرده
در حال رانندگی هستید و یهو با یه بیلبورد بزرگ روبرو میشید که روش نوشته "خرید راحت راحت راحت" سوال اصلی اینه که این بیلبورد رو کی طراحی کرده؟
بالاخره می رسید به محل کارتون، یه صبح بخیر و تبریک به همکارتون می گید (بابت تیشرت نو که شرکت داده واسه تبلیغات چاپ زدن روش و الان تنشه) طراحی اون چاپ لباس هم کاره همونه.
بعد رو نمایی می کنن از کاتالوگ های جدید شرکت، کارت ویزیت اختصاصی شمارو تحویلتون میدن، سربرگ ها و پاکت نامه های تازه چاپ شده رو تحویل می گیرید، آبدارچی مجموعه با لیوان تبلیغاتی شرکت که طرح اختصاصی مجموعتون روش چاپ شده یه چایی براتون میاره،جعبه های محصولتون رو می بینید که کاراگرا در حال بردن به انبار هستند وخیلی چیزای دیگه، طراحی همه ی اینا کار همون متخصص فتوشاپه
ساعت 5 می شه و از شرکت میزنید بیرون، همسرتون پیام میده سر راه، ماست، شیر،پنیر، پفک، لواشک و چند تا چیزه دیگه رو بخر، وارد سوپر مارکت نزدیک محل کارتون می شید و همه ی اینارو می خرید، طراحی بسته بندی اینا هم کاره خودشه. از توی گوشیتیون وارد سایت دیجی کالا میشید و چندتا وسیله اونجا سفارش میدی، تمام اون عکسا و ظاهر سایت و اپلیکیشن هم که می بینید، باز کار خودشه! فکر کنم وقتشه شما هم جزء آدم مهما بشی!
درخواست مشاوره
مشاوره رایگان
میتوانید قبل از ثبت نام از ما مشاوره رایگان بگیرید !
اسکیلرن در اینستاگرام
به ما بپیوندید