۰۲۱-۶۶۱۶۶۳۲۹

طراحی های گرافیکی ایلاستریتور را چگونه برای انتقال به افترافکت آماده کنیم؟


طراح گرافیک شکل های مورد نیاز برای ساخت موشن گرافیک را در نرم افزار ایلاستریتور می سازد و آن را به انیماتور می دهد تا او آن طراحی های گرافیکی را انیمیت کند.






آموزش
  • 5 دقیقه
  • 2823نفر

طراحی های گرافیکی ایلاستریتور را چگونه برای انتقال به افترافکت آماده کنیم؟

بسیاری از پروژه های موشن گرفیک به صورت تیمی ساخته می شوند؛ به این صورت که طراح گرافیک شکل های مورد نیاز برای ساخت موشن گرافیک را در نرم افزار ایلاستریتور می سازد و فایل آن را به انیماتور می دهد تا او در نرم افزار افتر افکت آن طراحی های گرافیکی را انیمیت کند. برای این که این فرآیند به سادگی انجام شود می بایست طراح گرافیک فایل ایلاستریتور را به خوبی برای انتقال به افتر افکت آماده کند. برای آشنایی بیش تر با نحوه آماده سازی فایل های ایلاستریتور برای انتقال به افتر افکت ادامه مقاله را مطالعه کنید.

چندین لایه برای طراحی های گرافیکی ایجاد کنید

اگر کار طراحی های گرافیکی وکتور تکمیل شده ولی تنها یکی دو لایه در داخل فایل ایلاستریتور خود دارید، کار شما هنوز کامل نیست. برای انیمیت کردن طراحی های جدیدتان لازم است هر قسمت آن را از دیگر قسمت ها جدا کنید و در یک لایه جداگانه قرار دهید. انیمیت کردن تنها یک لایه که قسمت های زیادی دارد کار سختی است و نتیجه نهایی آن خشک و غیر حرفه ای می شود.

مثلاً اگر یک لوگو با سه حرف انگلیسی دارید، هر کدام از حروف را در یک لایه قرار دهید و سپس هر لایه را به طور مستقل در افترافکت انیمیت کنید. اگر فایل با پسوند ai (ایلاستریتور) را بدون ایجاد لایه های جداگانه به افترافکت منتقل کردید، یک لایه در افتر افکت تشکیل می شود.

چگونه طراحی های گرافیکی ایلاستریتور را برای انتقال به افترافکت آماده کنیم؟

برای ساخت لایه های جدید در ایلاستریتور در پایین پنل لایه ها دکمه ساخت لایه جدید را فشار دهید و برای هر لایه یک اسم منحصر به فرد و مرتبط انتخاب کنید. حال هر کدام از طراحی ها گرافیکی را به لایه مخصوص به خودش منتقل کنید. این کار می تواند زمانبر و خسته کننده باشد اما یک روش ساده برای انجام آن وجود دارد. لایه ای که تمام طراحی ها گرافیکی در آن قرار دارند را انتخاب کنید و از پنل لایه ها (Release to Layers (Sequence را انتخاب کنید. این عمل باعث تبدیل شدن هر قطعه از طراحی های گرافیکی به یک لایه جداگانه می شود.


بیش تر بخوانید: کاربرد نرم افزار ایلاستریتور در ساخت موشن گرافیک


اندازه آرت بوردها را مطابق با افتر افکت تغییر دهید

اندازه آرت بورد در نرم افزار ایلاستریتور و طراحی های گرافیکی داخل آن مهم است. اگر یک آرت بورد 10 در 10 پیکسل با یک شکل کوچک درون آن دارید و می خواهید آن را به یک کامپوزیشن 1080 در 1920 پیکسلی در افتر افکت منتقل کنید، پیش از ساخت انیمیشن باید زمان زیادی را به تنظیم اندازه طراحی ها اختصاص دهید. اطمینان حاصل کنید که آرت بورد شما در ایلاستریتور هم اندازه یا بزرگتر از کامپوزیشن افتر افکت است.

پیش از آن که طرح خود را در ایلاستریتور ذخیره کنید، دقت کنید که که لبه های طرح های گرافیکی از لبه آرت بورد بیرون نزده باشد. چرا که افتر افکت آن چه خارج از آرت بورد در ایلاستریتور باشد را نمایش نمی دهد. گاهی یک طراحی گرافیکی به صورت یک تصویر ثابت بی نقص دیده می شود اما در محیط نرم افزار افترافکت به علت تغییر مقیاس تصاویر و تحرک آن ها، شکل کامل این لبه های بیرون زده دیده نمی شود.

حالت رنگی فایل ایلاستریتور را تغییر دهید

پیش از ذخیره کردن طراحی های گرافیکی خود در ایلاستریتور و انتقال آن به افتر افکت، مطمئن شوید که حالت رنگی کار RGB است. حالت رنگی پیشفرض ایلاستریتور CMYK است که طراحی ها را برای چاپ مناسب می سازد. اما حالت رنگی پیشفرض افترافکت RGB است و برای آن که تنظیمات رنگ موشن گرافیک مناسب باشد لازم است از این مسیر حالت رنگی RGB را انتخاب کنید: File > Document Color Mode > RGB Color

چگونه طراحی های گرافیکی ایلاستریتور را برای انتقال به افترافکت آماده کنیم؟

فرمت فایل مناسب را انتخاب نمایید

بهترین فرمت ذخیره سازی طراحی های گرافیکی برای انتقال به افتر افکت فایل ایلاستریتور با پسوند ai است. از ذخیره سازی با فرمت های EPS و SVG پرهیز کنید زیرا این نوع فایل ها در افترافکت به صورت کامپوزیشنی با چند لایه نمایش داده نمی شوند. تصویر وکتور خود را با این مسیر ذخیره نمایید: File > Save As > Format : Adobe Illustrator همچنین مطمئن شوید که تیک گزینه Create PDF Compatible File فعال شده باشد.

پس از انتخاب فرمت فایل نوبت به انتقال آن به افترافکت می رسد. در افترافکت از مسیر File>Import>File فایل ایلاستریتوری که قبلاً ذخیره کرده اید را انتخاب نمایید. دقت کنید کنید که Import Kind روی Composition باشد. چون در غیر این صورت لایه هایی که زمان زیادی را صرف جداسازی آن ها کرده بودید دوباره با هم ترکیب می شوند. انتخاب Footage Dimensions بستگی به کارتان دارد. اگر می خواهید اندازه شکل ها مثل سابق باشد Layer Size را انتخاب کنید و اگر می خواهید هر لایه به بزرگی آرت بورد باشد Document Size را انتخاب کنید.


بیش تر بخوانید: اصطلاحات پرکاربرد نرم افزار افتر افکت برای ساخت موشن گرافیک


پس از آن که روی OK کلیک کردید در پنل پروژه شما یک کامپوزیشن جدید ساخته خواهد شد. روی کامپوزیشن جدید خود دابل کلیک کنید تا تمام لایه های درون آن به تایم لاین منتقل شود. تمام این لایه ها با نام هایی که برای آن ها در ایلاستریتور انتخاب کرده بودید به نمایش در خواهند آمد و می توانید با سرعت بیش تر و آسانتر موشن گرافیک خود را بسازید.

تیم تحریریه اسکیلرن

این محتوا توسط تیم تولید محتوای اسکیلرن تولید شده است .امیدواریم که با تلاش خود به بهبود کیفیت وب فارسی کمک کنیم .


درباره اسکیلرن بیشتر بدانید





مطالب زیر را حتما بخوانید






نظرات ارزشمند شما





دیدگاه خود را ثبت کنید

در مورد این مقاله بحث کنید










اولین نظر را شما بذارید

اولین نفری باشید که گفتگو را آغاز میکنید